Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Няма да подкрепим втори мандат на ГЕРБ , ако

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Няма да подкрепим втори мандат на ГЕРБ , ако
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ако третият мандат дойде при нас, ще предложим служебният кабинет да стане редовен такъв

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Няма да подкрепим втори мандат на ГЕРБ, в случай че третият мандат пристигна при нас, ще предложим служебния кабинет да стане постоянен подобен ", посочи Корнелия Нинова след срещата на социалистите, по отношение на възможна поддръжка на кабинет на Има Такъв Народ. 

Тя съобщи пред публицисти, че Има Такъв Народ са предложили декларация за взаимно ръководство, само че там има непосочени претенции на Българска социалистическа партия и заради тази причина договарянията ще не престават. 

" Националният съвет се срещна с политическата декларация на Има Такъв Народ за обединяване, само че намираме, че не са отразени задоволително нашите оферти, на които държим.

Трябва да има писмен документ, че нашите оферти ще бъдат изпълнени. Да предложим корекции и да се произнесем дефинитивно. Нямаме оферти по министри, само че държим да бъдат правилно нанесени резултати от нашите договаряния. " - сподели алената лидерка. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР